Turvallinen ruutuaika – Opas digiajan vanhemmille

0,00 

”Turvallinen ruutuaika – Opas digiajan vanhemmille” tarjoaa ajankohtaista tietoa ja käytännön vinkkejä lasten ruutuajan hallintaan sekä turvallisen ja vastuullisen netinkäytön opettamiseen. Tämä 25-sivuinen opas auttaa vanhempia luovimaan digiajan kasvatushaasteissa ja tukemaan lapsen hyvinvointia älylaitteiden täyttämässä arjessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

”Turvallinen ruutuaika – Opas digiajan vanhemmille” opas tarjoaa vanhemmille olennaista tietoa ja konkreettisia työkaluja lasten ruutuajan hallintaan sekä turvallisen nettiympäristön luomiseen. Opas on suunnattu diginatiivien lasten vanhemmille, jotka kaipaavat tukea ja neuvoja digitaalisen ajan kasvatushaasteisiin.

Oppaassa käsitellään monipuolisesti ruutuajan merkitystä lapsen kehitykselle, annetaan suosituksia eri ikäisten lasten ruutuajalle sekä opastetaan ruutuajan seurannassa ja rajoittamisessa. Opas neuvoo myös, miten luoda perheen yhteiset pelisäännöt älylaitteiden käytölle. Tärkeässä osassa on vanhempien rooli mediakasvattajina sekä turvallisen nettikäyttäytymisen, tietoturvan ja yksityisyydensuojan opettaminen lapsille. Opas antaa lisäksi vinkkejä nettikiusaamisen ehkäisyyn ja siihen puuttumiseen.

Oppaan tavoitteena on auttaa vanhempia löytämään tasapaino ruutuajan rajoittamisen ja sen järkevän hyödyntämisen välillä sekä tukea heitä kasvattamaan lapsistaan vastuullisia ja tiedostavia netin käyttäjiä. Opas tarjoaa vanhemmille varmuutta ja työkaluja toimia johdonmukaisesti kasvattajina somemaailman keskellä.

Opas soveltuu niin pienten lasten kuin jo koululaisten vanhemmille. Opas on selkeästi jäsennelty ja helppolukuinen kokonaisuus, joka sisältää 25 sivua.

Saat oston jälkeen sähköpostiisi latauslinkin (voimassa 14 päivää), josta voit ladata oppaan itsellesi PDF-muodossa. Opas on luettavissa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Ethän jaa opasta eteenpäin. 

Hinta sisältää alv:n