Valmiina varhaiskasvatukseen – Opas päiväkodin aloitukseen

15,90 

Onko lapsesi aloittamassa pian päiväkodissa? Tämä uusi elämänvaihe herättää varmasti monenlaisia tunteita niin lapsessa kuin vanhemmassakin – innostusta, jännitystä ja ehkä myös hieman huolta. Tämä opas on tukemassa ja ohjaamassa teitä läpi päiväkodin aloituksen. Saat arvokasta tietoa, käytännön vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla voitte yhdessä ottaa tämän tärkeän askeleen luottavaisin mielin.

”Valmiina varhaiskasvatukseen – Opas päiväkodin aloitukseen” on vanhemmille suunnattu kattava ja käytännönläheinen 60-sivuinen opas, joka auttaa perheitä lapsen siirtyessä päivähoitoon. Opas vastaa vanhempien tarpeeseen saada tietoa, tukea ja konkreettisia työkaluja tähän tärkeään elämänvaiheeseen.

Opas koostuu viidestä osasta, jotka käsittelevät päiväkodin aloitusta eri näkökulmista:

  1. Varhaiskasvatuksen perusteet
  2. Valmistautuminen päiväkodin aloitukseen
  3. Päiväkodin aloitus ja arki
  4. Yhteistyö ja tuki
  5. Usein kysytyt kysymykset

Lisäksi liitteistä löydät kattavan varustelistan, muistilistan aloituksen tueksi, kirjavinkkejä sekä lapselle suunnattuja toimintakuvia tukemaan päiväkodin aloitusta!

Oppaan avulla opit valmistamaan lastasi ja itseäsi muutokseen, luomaan toimivia rutiineja sekä tekemään sujuvaa yhteistyötä päiväkodin henkilökunnan kanssa. Saat arvokasta tietoa varhaiskasvatuksesta, vinkkejä arkeen ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Opas tukee vanhemmuuttasi ja auttaa lastasi sopeutumaan uuteen ympäristöön.

Digioppaassa on 60 sivua täynnä asiantuntevaa ja helppolukuista sisältöä. Saat latauslinkin sähköpostiisi heti maksun suoritettuasi. Latauslinkki on voimassa 14 päivää ja sen kautta voit ladata oppaan omalle laitteellesi (älypuhelin, tabletti tai tietokone).

Ethän jaa opasta eteenpäin.

Hinta sisältää alv:n