Tietosuojaseloste

Tervetuloa Kasvat -verkkokauppaan. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietojasi.

1. Keitä olemme?

Sivusto ja verkkokauppa, jota tämä tietosuojaseloste koskee, on www.kasvat.fi. Omistajana on  Kasvatusalan tuki-ja neuvontapalveluja tuottava Kasvat tmi (3220328-3).

2. Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

Keräämme perustiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä laskutustiedot tilausten toteuttamiseksi. Teknisten tietojen, kuten IP-osoitteen, selaimen tyypin ja laitetietojen kerääminen auttaa meitä optimoimaan sivustomme toimintaa ja parantamaan käyttäjäkokemustasi.

3. Evästeiden käyttö

Sivustomme käyttää evästeitä, jotka tallentuvat laitteellesi vieraillessasi sivustollamme. Evästeitä käytetään parantamaan käyttäjäkokemusta ja analysoimaan sivuston käyttöä (Google Analytics). Evästeiden avulla voimme muistaa valintasi ja mieltymyksesi, kuten esimerkiksi selainasetukset ja kielivalinnat, jotka säilyvät voimassa yhden vuoden ajan. Voit hallita evästeitä selaimen asetuksista, mutta huomioithan, että sivuston toiminnallisuus saattaa tällöin heikentyä.

4. Kolmansien osapuolten palveluiden käyttö

Käytämme kolmansien osapuolten palveluita, kuten Stripe-maksupalvelua maksutapahtumien käsittelyyn ja Google Analyticsia kävijädatan analysoimiseen. Emme tallenna luottokorttitietoja. Stripe-maksupalvelun ja Google Analyticsin tietosuojaselosteisiin voit tutustua niiden omilla verkkosivuilla.

5. Kenelle jaamme tietosi?

Tekniset tiedot, kuten ip-osoitteet, tallentuvat pilvipalveluumme, jota toimittaa Suomalainen hostingpalvelu.fi https://www.hostingpalvelu.fi/tietosuojaseloste/. Analytiikkatiedot, kuten sivuilla vierailut ja sivustolla käyttäytyminen, tallentuvat Googlen pilvipalvelimille. Google tietosuojalausekkeenvoit lukea heidän omilta sivuiltaan https://policies.google.com/privacy?hl=en-US. Stripe-maksupalvelu tallentaa maksuihin liittyvää tietoa omille palvelimilleen, ja tästä voit lukea tarkemmin Stripen omilta sivustoilta https://stripe.com/en-fi/privacy.

6. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin laki tai palveluidemme tarjoaminen edellyttää. Pyrimme minimoimaan säilytettävän tiedon määrän ja säilytysajan keston.

7. Tietoturva

Käytämme asianmukaisia suojatoimenpiteitä tietojesi turvaamiseksi, mukaan lukien fyysiset, tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet. Vaikka pyrimme suojaamaan henkilötietojasi, täydellistä tietoturvaa ei voida taata internetissä tai elektronisessa tallennuksessa.

8. Käyttäjien oikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa, korjata, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista. Voit myös pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä tai vastustaa sitä. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä.

9. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita koskien tätä tietosuojaselostetta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen anniina@kasvat.fi.

10. Selosteen päivitykset

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää ajoittain. Ilmoitamme mahdollisista päivityksistä verkkosivustollamme. Suosittelemme tarkistamaan tietosuojaselosteen säännöllisesti tältä sivulta mahdollisten muutosten varalta.

Viimeisin päivitys: 7.2.2024

Kiitos, että olet valinnut Kasvat -verkkokaupan!