Olohuoneessa

Palvelut

Katso myös myytävät tuotteet verkkokaupan puolelta! Tarjolla myös ilmaistuotteita.

Kasvat logo

Kasvatuspuhelu

Ammattilaisen tukea ja neuvoja kasvatushaasteisiin

Tuntuuko, että tarvitsisit apua lapsesi kanssa kohtaamiisi haasteisiin? Kaipaatko vinkkejä arjen sujuvoittamiseen tai vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin? Kasvatuspuhelu on juuri sinua varten.

Varaa aika 30 tai 60 minuutin puheluun kokeneen kasvatusalan ammattilaisen kanssa. Keskustelu räätälöidään juuri teidän perheenne tarpeisiin. Ennen puhelua täytät lyhyen alkukartoituksen, jossa kuvailet tilanteesi. Näin pääsemme puhelussa heti asian ytimeen.

Puhelun aikana saat konkreettisia neuvoja ja oivalluksia juuri teidän arkeenne. Ammattilainen sparraa, tukee ja kannustaa sinua vanhempana. Puhelun jälkeen saat vielä kirjallisen yhteenvedon läpikäydyistä asioista ja vinkeistä.

Kasvatuspuhelu sisältää:
30 tai 60 min henkilökohtainen puhelu
Alkukartoitus*
Yhteenveto puhelusta
Konkreettiset vinkit ja oivallukset arkeesi

30min: 59,90€
60min: 99,90€

Varaa Kasvatuspuhelu nyt ja saa tukea kasvatuksen ammattilaiselta!
Tästä ajanvaraukseen→

Kasvat logo

WhatsApp-tuki

Ammattilaisen apu arjen pieniin pulmiin

Kaipaatko matalan kynnyksen tukea ja vinkkejä lapsiperhearjen pyörittämiseen? Tai jännittääkö esimerkiksi päiväkodin aloitus? WhatsApp-tuki on kätevä apu silloin, kun kaipaat nopeita vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Päiväkodin aloituksen yhteydessä WhatsApp-tuki auttaa laskeutumaan stressittömästi uudenlaiseen elämäntilanteeseen.

Palvelussa saat yhteyden kasvatusalan ammattilaiseen, joka on tukenasi sovitun ajan. Voit laittaa viestiä pienistä haasteista tai kysymyksistä silloin, kun ne ovat ajankohtaisia. Ammattilainen vastaa viesteihisi arkisin klo 9-18 muutaman tunnin sisällä, ja tämän ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan.

WhatsApp-tuki on tarkoitettu kevyempään sparraukseen ja vinkkeihin, isompien haasteiden ratkomiseen suosittelemme Kasvatuspuhelua tai Kasvatuskumppani-pakettia.

WhatsApp-tuki sisältää:
Kasvatusalan ammattilaisen neuvot WhatsAppissa
Vastaukset arkipäivisin klo 9-18 muutaman tunnin sisällä, muina aikoina mahdollisuuksien mukaan
Tuki pienempiin haasteisiin ja kysymyksiin

1 viikko: 49,90€
2 viikkoa: 79,90€
1 kuukausi: 159,90€

Ota WhatsApp-tuki käyttöön ja saa ammattilaisen vinkit arjen tueksi!
Osta verkkokaupasta→

Kasvat logo

Kasvatuskumppani

Kokonaisvaltaista tukea perheen haasteisiin

Onko perheessänne isompi kasvatuksellinen haaste, johon kaipaat apua? Kasvatuskumppani on kattava palvelupaketti, joka tarjoaa syvällistä tukea ja konkreettisen suunnitelman tilanteen ratkaisemiseksi.

Palvelu alkaa alkukartoituksella, jossa kuvaat perheenne tilanteen ja haasteen. Tämän pohjalta kasvatusalan ammattilainen valmistautuu 1,5 tunnin henkilökohtaiseen puheluun kanssasi. Puhelun aikana käytte perusteellisesti läpi haasteenne ja mietitte yhdessä toimivia ratkaisuja.

Puhelun jälkeen saat kirjallisen yhteenvedon läpikäydyistä asioista. Ammattilainen laatii myös perheellenne henkilökohtaisen kasvatussuunnitelman ja kokoaa teille hyödyllisiä materiaaleja. Saatte selkeän suunnitelman, kuinka edetä haasteen ratkaisemisessa. Lisäksi saat ammattilaisen tuen käyttöösi WhatsAppissa kahden viikon ajaksi.

Kasvatuskumppani sisältää:
Alkukartoitus*
1,5h henkilökohtainen puhelu
Puhelun yhteenveto
Henkilökohtainen kasvatussuunnitelma
Perheen tilanteeseen soveltuvat materiaalit
2 viikon WhatsApp-tuki

289,90€

Hyödynnä Kasvatuskumppanin tarjoama kokonaisvaltainen tuki ja ratkaise perheenne haaste yhdessä ammattilaisen kanssa!
Tästä ajanvaraukseen→

* Alkukartoituskysely lähetetään sähköpostisiisi pian ajanvarauksen jälkeen. Vastaa lyhyesti muutamaan kysymykseen ennen tapaamista.
** Kasvatusneuvonta järjestetään asiakkaan toiveen mukaan joko videopuheluna (Microsoft Teams) tai puhelimitse. Ilmoitathan toiveesi ajanvarauksen yhteydessä. Mikäli erityistä toivetta ei ole, järjestetään tapaaminen puhelimitse.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Kiinnostaako henkilöstöetupalvelut?

Kasvat tarjoaa palveluita myös yrityksille

Yrityshinnoittelu erikseen