WhatsApp-tuki

49,90 159,90 

Kaipaatko matalan kynnyksen tukea ja vinkkejä lapsiperhearjen pyörittämiseen? WhatsApp-tuki on kätevä apu silloin, kun kaipaat nopeita vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Palvelussa saat yhteyden kasvatusalan ammattilaiseen, joka on tukenasi sovitun ajan. Voit laittaa viestiä pienistä haasteista tai kysymyksistä silloin, kun ne ovat ajankohtaisia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

WhatsApp-tuki – ammattilaisen apu arjen pieniin pulmiin

Kaipaatko matalan kynnyksen tukea ja vinkkejä lapsiperhearjen pyörittämiseen? WhatsApp-tuki on kätevä apu silloin, kun kaipaat nopeita vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Palvelussa saat yhteyden kasvatusalan ammattilaiseen, joka on tukenasi sovitun ajan. Voit laittaa viestiä pienistä haasteista tai kysymyksistä silloin, kun ne ovat ajankohtaisia. Ammattilainen vastaa viesteihisi arkisin klo 9-18 muutaman tunnin sisällä, ja tämän ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan.

WhatsApp-tuki on tarkoitettu kevyempään sparraukseen ja vinkkeihin, isompien haasteiden ratkomiseen suosittelemme Kasvatuspuhelua tai Kasvatuskumppani-pakettia.

Voit valita tuen kestoksi viikon, kaksi viikkoa tai kuukauden.

WhatsApp-tuki sisältää:

  • Kasvatusalan ammattilaisen neuvot WhatsAppissa
  • Vastaukset arkipäivisin klo 9-18 muutaman tunnin sisällä, muina aikoina mahdollisuuksien mukaan
  • Tuki pienempiin haasteisiin ja kysymyksiin

Hinnat sisältävät alv:n

kesto

1 viikko, 2 viikkoa, 1 kuukausi