Kummajumppa

3,40 

Jumppa, jossa tapahtuu kummia. Ääneen lapsille luettava teksti lyhyeen jumppahetkeen, jossa käytetään mielikuvitusta ja kehoa, mutta voi istua paikoillaan. Kesto n. 5min. 

Kummajumppa mahdollistaa helpon ja nopean ratkaisun kun tarvitset äkillisesti toimintaa lapsiryhmälle, vaikkapa odotustilanteissa. Kummajumppa on suunniteltu niin että sen voi ottaa käyttöön missä tahansa, milloin tahansa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kummajumppa on kehitetty vastaamaan erityisesti varhaiskasvatuksen ammattilaisten tarpeita, kun kaivataan nopeasti toteutettavaa ja mielikuvituksellista toimintaa lapsiryhmille. Kummajumppa yhdistää mielikuvituksen käytön ja kehon liikkeet uudella tavalla, mahdollistaen lapsille liikunnallisen hetken paikallaan istuen. (Toimii myös seisten!)  Viiden minuutin mittainen jumppatuokio on suunniteltu tuomaan iloa ja virkistystä päiväkodin päivään.

Ladattavassa materiaalissa on mukana ääneen luettava tarina, joka vie lapset mielikuvitusmatkalle, samalla kun he suorittavat erilaisia liikkeitä omalla paikallaan. Tarina sisältää luovia ja hauskoja elementtejä, jotka innostavat lapsia liikkumaan ja osallistumaan aktiivisesti. 

Kummajumppa on helppo ja nopea ratkaisun kun tarvitset äkillisesti toimintaa lapsiryhmälle, vaikkapa odotustilanteissa. Kummajumppa on suunniteltu niin että sen voi ottaa käyttöön missä tahansa, milloin tahansa. 

Osta ”Kummajumppa” ja rikastuta toimintaa leikin ja liikunnan avulla. Tämä ainutlaatuinen materiaali tarjoaa uuden tavan innostaa lapsia, sekä antaa sinulle materiaalia niihin hetkiin kun pitäisi keksiä äkkiä jotain tekemistä! 

Kummajumppa on ladattava PDF-tiedosto. Saat oston jälkeen sähköpostiisi linkin (voimassa 14 päivää), josta voit ladata Kummajumpan PDF-muodossa itsellesi. Voit tulostaa ja mahdollisesti laminoida tuotteen. 

Ethän jaa tiedostoa eteenpäin. 

Kirjoittanut: Kristiina Vauramo 

Kuvittanut: Anniina Teräväinen tekoälyn avulla

Hinta sisältää alv:n