Lahjakortti

10,00 50,00 

Etsitkö merkityksellistä lahjaa tuoreelle vanhemmalle? Lahjakortti Kasvatin palveluihin on yksilöllinen ja arvokas tapa tukea läheistäsi vanhemmuuden polulla. Lahjakortti on joustava ja sen arvo on valittavissa saajan tarpeiden mukaan. Ilahduta ja tue – anna lahjaksi varmuutta vanhemmuuteen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kasvatin lahjakortti on sydämellä valittu lahja vanhemmalle, joka kaipaa tukea, työkaluja ja voimavaroja arjen keskellä. Lahjakortti avaa pääsyn Kasvatin monipuolisiin palveluihin, kuten kasvatusasiantuntijan henkilökohtaiseen ohjaukseen ja käytännönläheisiin oppaisiin.

Lahjakortin avulla saaja voi itse valita itselleen sopivimman tavan hyödyntää Kasvatin asiantuntemusta. Olipa kyseessä sitten pulmat tahtoiän kanssa, päiväkodin aloitus lähestymässä tai tarve vahvistaa vanhemmuutta, lahjakortti tuo avun ja tuen lähemmäs.

Voit valita lahjakortin arvoksi juuri sen summan, joka tuntuu sopivalta. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja se toimitetaan saajan sähköpostiin heti maksun jälkeen. Saaja voi lunastaa lahjakortin haluamanaan ajankohtana Kasvatin verkkokaupassa.

Lahjakortti Kasvatin palveluihin on paitsi käytännöllinen, myös koskettava tapa osoittaa välittämistä ja tukea vanhemmuuden haasteissa. Anna lahja, joka todella merkitsee. Osta Kasvatin lahjakortti jo tänään!