Ymmärryksestä yhteistyöhön – Tahtoikäisen kasvatus

15,90 

”Ymmärryksestä yhteistyöhön – Tahtoikäisen kasvatus” opas käsittelee tahtoikäisen lapsen kasvatusta sekä haasteita, ja tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja vanhemmille. Tämä opas syventää ymmärrystäsi lapsesi kehityksestä ja tarjoaa selkeitä menetelmiä päivittäisten haasteiden kohtaamiseen, positiiviseen kasvatukseen ja perheen hyvinvoinnin edistämiseen. Opas tarjoaa tukea tahtoikäisen lapsen vanhemmalle tässä uudessa elämänvaiheessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

”Ymmärryksestä yhteistyöhön – Tahtoikäisen kasvatus” opas käsittelee tahtoikäisen lapsen kasvatusta sekä sen tuomia haasteita. Opas tarjoaa käytännönläheisiä menetelmiä vanhemmille ja syventää ymmärrystäsi lapsesi kehityksestä ja tahtoiän merkityksestä.

Oppaassa on vanhemmille runsaasti arvokkaita työkaluja tahtoiän kohtaamiseen. Opas on monipuolinen, kattava ja käytännönläheinen. Se tarjoaa syvällistä tietoa lapsen kehityksestä, tunteiden säätelystä, positiivisesta kasvatuksesta ja perheen sisäisen yhteistyön vahvistamisesta. Näiden teemojen kautta vanhemmat saavat käsityksen siitä, miten luoda ymmärrykseen perustuva suhde lapsensa kanssa, mikä mahdollistaa positiivisen ja kannustavan kasvatusympäristön.

Oppaasta saat vinkkejä erilaisiin haastaviin tilanteisiin arjessa, sekä neuvoa ja tukea tunteiden säätelyyn sekä esimerkiksi kiukkukohtausten selättämiseen. Opas sisältää myös samaistuttavia usein kysyttyjä kysymyksiä sekä vastauksia. 

Digioppaassa on 67 sivua. Saat oston jälkeen sähköpostiisi linkin (voimassa 14 päivää), josta voit ladata oppaan PDF-muodossa itsellesi. Opas on luettavissa älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla. (Saat PDF-oppaan auki myös esim. Iphonen Books -sovelluksella)

Ethän jaa opasta eteenpäin. 

Hinta sisältää alv:n