Matka vaipattomuuteen – Opas kuivaksi opetteluun

22,90 

Oletko valmis sanomaan hyvästit vaipoille ja tukemaan lapsesi kehitystä kohti itsenäisyyttä? Kuivaksi opettelu on tärkeä vaihe sekä lapselle että vanhemmalle, mutta se voi tuntua myös haastavalta ja stressaavalta. Tämä opas auttaa sinua tässä siirtymävaiheessa. Saat arvokasta tietoa, toimivia käytäntöjä ja työkaluja, joiden avulla kuivaksi opettelusta tulee sujuva ja positiivinen kokemus koko perheelle.

”Matka vaipattomuuteen – Opas kuivaksi opetteluun” on kattava ja käytännönläheinen opas vanhemmille, jotka ovat aloittamassa lapsensa kanssa kuivaksi opettelua. Opas tarjoaa selkeän rakenteen, jonka avulla pääset helposti alkuun ja etenet sujuvasti vaihe vaiheelta kohti onnistunutta lopputulosta.

Opas koostuu viidestä osasta, jotka käsittelevät kuivaksiopettelun eri näkökulmia: 

  • Ensimmäisessä osassa perehdyt kuivaksiopettelun perusteisiin ja lapsen kehityksellisiin valmiuksiin. 
  • Toisessa osassa saat vinkkejä valmistautumiseen niin vanhemman, lapsen kuin kotiympäristönkin näkökulmasta. 
  • Kolmas osa pureutuu käytännön toteutukseen kahden erilaisen toimivan menetelmän avulla, joista voit valita perheellenne parhaiten soveltuvan tavan aloittaa kuivaksi opettelu.
  • Neljännessä osassa käsitellään erityistilanteita ja haasteita, kuten vastustelua tai takapakkeja. 
  • Viidennestä osasta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Oppaan avulla opit tunnistamaan lapsesi valmiudet, luomaan toimivia rutiineja ja tukemaan lastasi positiivisesti läpi koko prosessin. Saat konkreettisia työkaluja yleisimpien haasteiden selättämiseen. Opas yhdistää tutkittua tietoa käytännön vinkkeihin ja auttaa sinua luottamaan omiin kykyihisi vanhempana.

Tämän oppaan myötä kuivaksi opettelusta tulee sujuva ja stressitön kokemus koko perheelle.

Digioppaassa on 38 sivua. Saat oston jälkeen sähköpostiisi latauslinkin (voimassa 14 päivää), josta voit ladata oppaan itsellesi PDF-muodossa. Opas on luettavissa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Ethän jaa opasta eteenpäin. 

Hinta sisältää alv:n